Merhaba Yeğen
Foruma hoş geldin. Sitemizi daha yararlı şekilde kullanabilmek için lütfen kayıt olun veya giriş yapın.

Araba Grubu için site önerisi

• Merhaba yeğen, sitemizde T.C. kurallarına uygun olmayan paylaşım yapmak, kesinlikle yasaktır! (Türk yapımı tema, script vb.)

-Dayı

Rockco

Yeğen
merhabalar hyundai markası altında toplanan bir araba grubumuz var bir site açmak istiyorum önerileriniz nedir wp kurmayı düşünüyorum ama nasıl bir tema ile kullanabilirim bir türlü bulamadım varsa farklı önerileriniz varmıdır ilerleyen zamanda duruma göre forum siteside kurmayı planlıyoruım

Dayı

Kurucu
Ben sizin yerinizde olsam forum kurardım. O şekilde daha çok rahat edebilirsiniz. Eğer isterseniz profesyonel bir şekilde yardımcı olabilirim :)

Rockco

Yeğen
Ben sizin yerinizde olsam forum kurardım. O şekilde daha çok rahat edebilirsiniz. Eğer isterseniz profesyonel bir şekilde yardımcı olabilirim :)
ilk başta forum düşünmüyorum eskiden olsa forum güzeldi tabi ama artık forum işi zor öncelikli hedefim wp tarzı bir başlangıç

Dayı

Kurucu
ilk başta forum düşünmüyorum eskiden olsa forum güzeldi tabi ama artık forum işi zor öncelikli hedefim wp tarzı bir başlangıç
Ben olsam forum ile başlarım sonra üye için sorun yaşamazsınız.

Şuan okuyanlar (Kullanıcı: 1, Misafir: 0)