hseyn27271
Yeğen
Link kısaltma sitesi nasıl açabilirim
Kurdum hocam şuan site aktifEn baştan hevesini kırmak istemem ama site birazcık bile büyüdüğünde şirket kurup vergi mükellefi olman gerekiyor
Bol kazançlarKurdum hocam şuan site aktif
Sağol hocam allaha şükür büyüteceğim bi kaç eksiği var ama olsun yazlımıcı bukursam yaptırırımBol kazançlar
hocam sc kurduk hesap kurumunda hata veriyo ama hesap kuruluyor e posta onayı gitmiyo destek talabi açılmıyo deneme.aykar.xyzLink kısaltma sitelerinde hazır script ile yapılabilecek bir şey değil. Yanınızda 7/24 yazılımcınız olması gerekiyor. Ben size o sektöre girmenizi önermem fakat gireceksenizde script kurulumu yapıyorum. PM atabilirsiniz.
Eposta onayı gidebilmesi için SMTP ayarlarınızı yapmanız gerekiyor.hocam sc kurduk hesap kurumunda hata veriyo ama hesap kuruluyor e posta onayı gitmiyo destek talabi açılmıyo deneme.aykar.xyz
Yaptım fakat sıkıntılıEposta onayı gidebilmesi için SMTP ayarlarınızı yapmanız gerekiyor.
bende açmayı düşünüyordum ortak arıyorsan beraber çalışabiliriz hosting falan ayaralarımLink kısaltma sitesi nasıl açabilirim
Ben açtım bi kaç sorunu varbende açmayı düşünüyordum ortak arıyorsan beraber çalışabiliriz hosting falan ayaralarım
Olurbende açmayı düşünüyordum ortak arıyorsan beraber çalışabiliriz hosting falan ayaralarım